Χίπε: «Πάντα ξεχωριστά τα ματς με τον ΠΑΟΚ!»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, όπως και η Σάσκια Χίπε με την Ρίγκαν Σκοτ

Χίπε: «Πάντα ξεχωριστά τα ματς με τον ΠΑΟΚ!»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, δήλωσε:«Πρώτα από όλα μπράβο στις αθλήτριές μου και όχι τόσο για τη νίκη, όσο για το ότι έδειξαν τι πραγματικά θέλουμε και φέτος. Έδειξαν μεγάλη όρεξη και πάθος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στα δυο πρώτα σετ ήμασταν πάρα πολύ καλοί και στο πέμπτο. Δείξαμε τι θέλουμε να κάνουμε και φέτος, να διατηρήσουμε μια καλή ομάδα πολύ ανταγωνιστική και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό».

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-2: Η καρδιά του πρωταθλητή!

Η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού, Σάσκια Χίπε ανέφερε: «Έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ είναι πάντα ξεχωριστά. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νικήσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά κυρίως γιατί βλέπουμε πως σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Αλλά φυσικά αυτό που μετράει στο τέλος είναι να παίρνουμε τη νίκη».

Η Ρίγκαν Σκοτ δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που πήραμε αυτή τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να ήμασταν μπροστά 2-0, αλλά ήταν δύσκολα και τα δύο. Επέστρεψαν πιο δυνατές, αλλά τελικά τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενη για τη νίκη».

Απ΄ την πλευρά του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μίχαλ Μάσεκ είπε: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Στα δύο πρώτα σετ είχαμε πρόβλημα στις υψηλές μπάλες αλλά και στην υποδοχή. Έχουμε να μάθουμε πολλά από το σημερινό παιχνίδι, πράγματα που θα μας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Ίσως είναι καλό που το ρεπό έρχεται τώρα γιατί μας δίνεται χρόνος για σκληρή δουλειά και προετοιμασία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Ελπίζω να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτές τις δύο εβδομάδες και να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί στο γήπεδο».