Volleyleague: Θέτις Βούλας - Ολυμπιακός από το Thetis TV στις 10 Οκτωβρίου!

Η Θέτις αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σάββατο 10/10 και ο σύλλογος της Βούλας δημιούργησε το Thetis TV για την παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων από τους φιλάθλους.

Volleyleague: Θέτις Βούλας - Ολυμπιακός από το Thetis TV στις 10 Οκτωβρίου!

Στη δημιουργία μίας νέας διαδικτυακής πλατφόρμας προχώρησε η Θέτις ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών!

Συγκεκριμένα ο σύλλογος της Βούλας έφτιαξε το Thetis TV, το οποίο μάλιστα θα μεταδώσει ζωντανά τον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 19:00.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία του κορονοϊού και οι οποίες οδήγησαν μεταξύ πολλών άλλων στη μη προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα αποτέλεσαν την αιτία ανάληψης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας από τη Θέτιδα.

Έτσι, οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους για τη σεζόν 2020-21 διαδικτυακά, μέσω της αγοράς του πακέτου που επιθυμούν.

Με μια απλή εγγραφή στο thetistv.gr, ο ενδιαφερόμενος συνδέεται στον λογαριασμό του και έπειτα αγοράζει το πακέτο που προτιμά.

Σημειώνεται ότι όποιος επιλέξει την κάρτα διαρκείας έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της σεζόν, να κερδίσει ειδικά προνόμια στους χορηγούς της ομάδας και εφόσον επιτραπεί κόσμος στα γήπεδα θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του από κοντά.