Συμφώνησε με την Χαντάβα ο Παναθηναϊκός-Σταμάτησαν οι προπονήσεις λόγω τραυματισμών

Η 30χρονη ακραία Εύα Χαντάβα θα συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα μπορεί να αποχωρήσει εάν υπάρξει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού

Συμφώνησε με την Χαντάβα ο Παναθηναϊκός-Σταμάτησαν οι προπονήσεις λόγω τραυματισμών

Σε συμφωνία με την Εύα Χαντάβα ήρθε ο Παναθηναϊκός, ώστε να συνεχίσει την καριέρα της στους «πράσινους» με μια… υποσημείωση.

Η 30χρονη ακραία θα ξεκινήσει τη σεζόν με το «τριφύλλι», αλλά μέρος της συμφωνίας είναι να έχει την ευχέρεια να αποχωρήσει εφόσον έρθει στα χέρια της μια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Ο Παναθηναϊκός κάνει την προσπάθειά για να ανασυγκροτήσει την ομάδα του μετά το «τσουνάμι» αποχωρήσεων στα μέσα καλοκαιριού.

Από το «τριφύλλι» αποχώρησε η ακραία Παναγιώτα Διώτη, η οποία θα συνεχίσει στο εξωτερικό, ενώ προηγήθηκαν οι μετακινήσεις της πασαδόρου Όλγας Βεργίδου, της ακραίας Μόνικα Πότοκαρ και της κεντρικής Άννα Καλαντάτζε στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε από τον Παναθηναϊκό την κεντρική Ιλιόνη Κελεσίδη, ενώ στον Πανναξιακό πήγαν οι Μαρία Οικονομίδου και Πένυ Ρόγκα,

Η μοναδική βασική παίκτρια που έμεινε στον Παναθηναϊκό είναι η Σοφία Κοσμά, ενώ αλλαγή υπήρξε και στον πάγκο με τον Γιώργο Δερμάτη να αντικαθιστά τον Κυριάκο Καμπερίδη.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός «χτίζει» μια νέα ομάδα και θέλει στους θεμέλιους λίθους να βάλει και την Εύα Χαντάβα, η οποία με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να δώσει κάποιες λύσεις σε μια δύσκολη χρονιά για τους «πράσινους».

Η αθλήτρια από τα Γρεβενά τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει περάσει στο παρελθόν από τους: Ολυμπιακό, Βριλήσσια, Φλουμινένσε, Τραγκόβιτσε, Λοκομοτίβ Μπακού, Καρσίγιακα, Τέρε Βερντιάνε και Ηρακλή.

Οι βαριές προπονήσεις εξάλλου του Γιώργου Δερμάτη έφεραν τραυματισμούς, αφού δυο αθλήτριες έχουν προβλήματα στους προσαγωγούς, δυο στους κοιλιακούς, μία στη μέση, και δύο στους τετρακεφάλους.