Ολυμπιακός - Φοίνικας: Για το 1-1 οι «ερυθρόλευκοι» στα ημιτελικά του πρωταθλήματος

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (2/7, 19:00, EΡΤ Sports) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός - Φοίνικας: Για το 1-1 οι «ερυθρόλευκοι» στα ημιτελικά του πρωταθλήματος

Oι «ερυθρόλευκοι», που γνώρισαν την ήττα στον πρώτο ημιτελικό, θέλουν να ισοφαρίσουν σε 1-1 για να στείλουν τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι το Σάββατο (4/7, 17:15), όπου θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ενόψει του δεύτερου ημιτελικού, ανέφερε τα εξής: «Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ απογοητευμένοι για το πρώτο παιχνίδι. Αντιδράσαμε καλά σε ορισμένες σημαντικές στιγμές, αλλά δεν κλείσαμε με τον τρόπο που έπρεπε το τέταρτο και το πέμπτο σετ, όταν αυτά ήταν στα χέρια μας. Αν η ομάδα προσέξει σε δυο τρεις καταστάσεις για τις οποίες μιλήσαμε στη διάρκεια του αγώνα, μπορούμε να κερδίσουμε την Πέμπτη και να ανατρέψουμε την κατάσταση στους ημιτελικούς. Είμαι απόλυτα δεσμευμένος με το κλαμπ, για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, σε αυτή την ειδική κατάσταση που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε. Θέλω να φέρουμε το πρωτάθλημα στον σύλλογο και στους οπαδούς μας».

Ο Θοδωρής Βουλκίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα παρακάτω: «Έχουν τελειώσει τα ψέματα. Δεν έχουμε περιθώριο λάθους. Πρέπει να πάρουμε τα δύο ματς με τον Φοίνικα και τα δύο ματς στους τελικούς. Στο πρώτο παιχνίδι δεν είχαμε ρυθμό, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία γιατί ισχύει και για τον αντίπαλό μας. Οφείλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, να φερθούμε ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης και να πάμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος μας είναι ένας, δεν αλλάζει και πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».