Φοίνικας Σύρου: Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του Στοΐλοβιτς

Ο παίκτης του Φοίνικα Σύρου Φίλιπ Στοΐλοβιτς παρέμεινε στο νησί των Κυκλάδων και δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια της Volley League, καθώς η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Φοίνικας Σύρου: Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του Στοΐλοβιτς

Δίχως τον Φίλιπ Στοΐλοβιτς θα παραταχθεί ο Φοίνικας Σύρου στα ματς του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος, καθώς, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η σύζυγος του Σέρβου ακραίου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό κι έτσι ο ίδιος δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τα παιχνίδια της Volley League.

Η σύζυγος του Σέρβου ακραίου αφίχθη στη Σύρο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Όπως ισχύει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, υποβλήθηκε σε τεστ με την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ενώ είχε ήδη φτάσει στο νησί των Κυκλάδων.

Πάντως η σύζυγος του παίκτη του Φοίνικα δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν από την ομάδα του Γιάννη Ορφανού, καθώς τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ της ομάδας της Σύρου βγήκαν αρνητικά κι έτσι κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Αθήνα. Από τη μεριά του ο Φίλιπ Στοΐλοβιτς μπήκε σε υποχρεωτική καραντίνα, παρά το γεγονός ότι και το δικό του τεστ βγήκε αρνητικό στον κορονοϊό.