Φεύγουν Φίνγκερ, Τερβαπόρτι από τον Ολυμπιακό

Ο Μίχαλ Φίνγκερ και ο Έμι Τερβαπόρτι προπονούνται με τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του χρόνου όμως θα παίζουν σε άλλες ομάδες.

Φεύγουν Φίνγκερ, Τερβαπόρτι από τον Ολυμπιακό

Δε θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν ο Μίχαλ Φίνγκερ που ανακοινώθηκε από την Αλ Αραμπί του Κατάρ, ενώ και ο Έμι Τερβαπόρτι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία.

Ο Τσέχος διαγώνιος έγραψε στο instagram με το που ήρθε την περασμένη Τρίτη στην Ελλάδα «Το Final-4 του πρωταθλήματος έρχεται! Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη για να αποδείξουμε ότι το κόκκινο και το λευκό είναι τα χρώματα στην Ελλάδα»

Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό, δεν έρχεται ο Στάροβιτς

Πέραν αυτών, η Αλ Αραμπί γνωστοποίησε παράλληλα και την πρόσληψη του Αργεντινού τεχνικού της ιταλικής Βίμπο Βαλέντια, Χουάν Μανουέλ Σιτσέλο. Ο τελευταίος ήταν εκ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ιράν, ωστόσο αποδέχτηκε τελικά την πρόταση της ομάδας του Κατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Ολυμπιακό δεν θα συνεχίζει και ο Έμι Τερβαπόρτι, που επιστρέφει στην Πολωνία και τη Γιαστρέμπσκι, προκειμένου να είναι και κοντά στην πατρίδα του, τη Φινλανδία.

Φυσικά αυτό δεν θα εμποδίσει τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού να αγωνιστούν για τον τίτλο, αφού έχουν πριμ πρωταθλήματος και θα προσθέσουν στο βιογραφικό τους ακόμη ένα τρόπαιο. Στον Ολυμπιακό εξάλλου γνώριζαν τις προθέσεις του Τσέχου και του Φινλανδού και έστηναν την νέα ομάδα χωρίς αυτούς.