Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό, δεν έρχεται ο Στάροβιτς

Ο Φερνάντο Μουνιόθ τρίβει τα χέρια του με ικανοποίηση, καθώς είναι ο  μοναδικός προπονητής των ημιτελικών που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και θα δουλέψει στον Ολυμπιακό, για ένα περίπου μήνα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Σάσα Στάροβιτς ανακοίνωσε ότι δεν θα έρθει να παίξει με τον Παναθηναϊκό.

Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό, δεν έρχεται ο Στάροβιτς

Στον Πειραιά είχε μείνει ο Γκέργκι, πήγε πριν από λίγες μέρες ο Φίνγκερ και χθες ενσωματώθηκαν οι Έμι Τερβαπόρτι, Γκάσμαν Χουσάι, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κάνει τις επόμενες ημέρες κανονικές προπονήσεις, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος τον Ιούλιο να υπερασπισθεί τον τίτλο του.

Φυσικά οι Έλληνες παίκτες ήταν παρόντες από την πρώτη ημέρα και ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα των ημιτελικών στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα διαθέσει σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Φοίνικα Σύρου . Να θυμίσουμε ότι τα ζευγάρια είναι Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και η πρόκριση θα κριθεί στις δυο νίκες. Στους τελικούς θα παίξουν στις έδρες των φιναλίστ και ο τίτλος θα κριθεί στις δυο νίκες…

Φεύγουν Φίνγκερ, Τερβαπόρτι από τον Ολυμπιακό

Ο Σέρβος άσος Σάσα Στάροβιτς αντίθετα υποστήριξε ότι φοβάται να ρισκάρει πιθανό τραυματισμό, μετά από τη δίμηνη καραντίνα. Ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη, αλλά ο Στάροβιτς ήταν αρνητικός.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα καλύψει την θέση του βασικού διαγώνιου με τον Αλέξανδρο Ράπτη και ακραίοι θα παίξουν οι Τσάτσιτς, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.