Ο Φίνγκερ του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από την Αλ Αραμπί

Ο Τσέχος διαγώνιος της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μίχαλ Φίνγκερ, θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν την καριέρα του στην Αλ Αραμπί του Κατάρ, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Ο Φίνγκερ του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από την Αλ Αραμπί

Στο Κατάρ θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν την επαγγελματική του καριέρα ο Μίχαλ Φίνγκερ της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο Τσέχος διαγώνιος ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Αραμπί, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του, μέσω του λογαριασμού της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλώς ήρθες Μίχαλ Φίνγκερ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του ο σύλλογος της Ντόχα μαζί με την φωτογραφία του παίκτη, ο οποίος αποτελεί πλέον και το πρώτο απόκτημα της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσον για την επανεκκίνηση της εφετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Volley League; Ο Τσέχος σε μήνυμά του μέσω του λογαριασμού του στο «instagram» είχε τονίσει: «Το Final-4 του πρωταθλήματος έρχεται! Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη για να αποδείξουμε ότι το κόκκινο και το λευκό είναι τα χρώματα στην Ελλάδα».

Πέραν αυτών, η Αλ Αραμπί γνωστοποίησε παράλληλα και την πρόσληψη του Αργεντινού τεχνικού της ιταλικής Βίμπο Βαλέντια, Χουάν Μανουέλ Σιτσέλο. Ο τελευταίος ήταν εκ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ιράν, ωστόσο αποδέχτηκε τελικά την πρόταση της ομάδας του Κατάρ.