Volley League: Με 10 ομάδες τη σεζόν 2020-2021, χωρίς τους Μίλωνα, Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Με δέκα ομάδες θα διεξαχθεί η σεζόν 2020-2021 στη Volley League Ανδρών, καθώς ο Μίλων δεν θα αγωνιστεί λόγω οικονομικών δυσχερειών, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Volley League: Με 10 ομάδες τη σεζόν 2020-2021, χωρίς τους Μίλωνα, Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Όλα δείχνουν πρωτάθλημα δέκα ομάδων στην επόμενη σεζόν της Volley League Ανδρών, ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις με τους Μίλωνα και Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η θρακιώτικη ομάδα πέρασε μια πολύ δύσκολη σεζόν, με λειψό ρόστερ και ελάχιστους πόρους, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να δηλώσει συμμετοχή για τη σεζόν 2020-2021 με τα ισχύοντα οικονομικά δεδομένα εν μέσω κορονοϊού.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες τον Μίλωνα αποφάσισαν ότι για τον ίδιο λόγο δεν θα ήταν φρόνιμο να κατέβει η ομάδα στη Volley League παρότι πήρε πανάξια την άνοδο από την Α2, αφού θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι απαραίτητες χορηγίες και να στηριχτεί η ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου της ομάδας.

Ως συνέπεια, η συνεργασία του Μίλωνα με τον Παντελή Ταρνατόρο, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια συνεργάζεται με το σωματείο με στόχο την αναδιάρθρωση των τμημάτων ανδρών και γυναικών, φτάνει στο τέλος της.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν εκτενώς το προηγούμενο διάστημα και συμφώνησαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους, με τον Ταρνατόρο να δέχεται ότι αποτελεί πολύ δύσκολο -και πιθανότατα αδύνατο- εγχείρημα να συμμετάσχει η ομάδα στη Volley League με τα ισχύοντα δεδομένα.