Παραιτήθηκε ο Ορφανός από τον πάγκο του Ηρακλή

Την παραίτησή του από τον πάγκο του Ηρακλή έκανε γνωστή ο Γιάννης Ορφανός μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη.

Παραιτήθηκε ο Ορφανός από τον πάγκο του Ηρακλή

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό γνωστοποίησε την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ύστερα από πέντε σερί χρονιές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, ήταν πολύ σοβαρός. Εμείς δεν καταφέραμε να πιέσουμε όσο θα θέλαμε τον Ολυμπιακό. Δεν ήμασταν καλοί στο μπλοκ. Αντίστοιχα οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν καλή αποτελεσματικότητα. Ηταν πέρα για πέρα δίκαιη νίκη. Θέλω να σταθώ σε ένα άλλο κομμάτι.

Για μένα σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα. Κλείνει ένας κύκλος όσον αφορά το κομμάτι του Ηρακλή. Μετά από πέντε χρόνια και ώριμη σκέψη και όχι εν θερμώ κλείνει ο κύκλος μου στον Ηρακλή. Με καλές, με κακές στιγμές, με περισσότερες καλές στιγμές, με πολύ δυνατές στιγμές.

Θεωρώ πως η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. Θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για αυτό είμαι σίγουρος. Δυστυχώς δε μπορώ να συνεχίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν. Υπήρχαν πάρα πολλοί και από τη διοίκηση και τον κόσμο του Ηρακλή που με στήριξαν αυτά τα πέντε χρόνια.

Ευχαριστώ την διοίκηση του Ηρακλή, τον κόσμο και όλους τους αθλητές που συνεργάστηκα. Έφτασα σε ένα σημείο που νιώθω πως δε μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο. Το θετικό είναι πως η ομάδα με όλα τα προβλήματα έχει ποιότητα και όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας