Ολυμπιακός: Υποδέχεται στον Ρέντη τον Ηρακλή

Τον Ηρακλή υποδέχεται την Κυριακή (23/2, 17:00) η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού για την 14η αγωνιστική της Volleyleague.

Ολυμπιακός: Υποδέχεται στον Ρέντη τον Ηρακλή

Την προσοχή της στο πρωτάθλημα στρέφει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Ηρακλή, την Κυριακή (23/2), στις 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής Volleyleague, με μοναδικό στόχο τη νίκη, με την οποία θα παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ενόψει του αγώνα τα εξής: «Μετά τον τελικό του League Cup και ειδικά με ότι έγινε στο πρώτο παιχνίδι και πως εξελίχθηκε ο δεύτερος αγώνας, δεν είναι εύκολο να έχεις καθαρό μυαλό. Πρέπει όμως να τα αφήσουμε αυτά πίσω και να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας γρήγορα. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή και θέλουμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση μας στην κανονική περίοδο, για να μπούμε με πλεονέκτημα στα play-off. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και με καλή απόδοση».