Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα - Αντίπαλος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (16/2, 17:30) θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μουνιόθ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Ολυμπιακός: Στροφή στο πρωτάθλημα - Αντίπαλος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Στροφή στο πρωτάθλημα περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Κυριακή (16/2, 17:30) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, το κλειστό «Μ.Παρασκευόπουλος», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή που θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί για την Αλεξανδρούπολη, ολοκληρώνει τη προετοιμασία της το Σάββατο το απόγευμα και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και είναι απαραίτητο να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την Κυριακή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε σοβαρά και να κερδίσουμε ώστε να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας στο πρωτάθλημα».