Ανδρεόπουλος: «Ο επαναληπτικός ξεκινάει από το μηδέν»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε ότι ο επαναληπτικός τελικός του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει από το μηδέν

Ανδρεόπουλος: «Ο επαναληπτικός ξεκινάει από το μηδέν»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη 3-2 επί του Ολυμπιακού στον Ρέντη.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-3 (vid)

«Το παιχνίδι για εμάς ξεκίνησε πολύ άσχημα. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε υπερβολικά με το σερβίς του με αποτέλεσμα η υποδοχή μας να μην λειτουργεί, αλλά κυρίως να μην έχουμε επιθετικές λύσεις. Σιγά σιγά από το τρίτο σετ και μετά αρχίσαμε να μπαίνουμε στο παιχνίδι σταθεροποιώντας την υποδοχή μας. Βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε και όσο περνούσε η ώρα βάζαμε και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας, όπως το σερβίς. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την διαιτησία, δεν θα το κάνω τώρα. Οι διαιτητές κάνουν την δουλειά τους και η κάθε ομάδα το ίδιο. Είναι μία σπουδαία νίκη, αλλά δεν σημαίνει και τίποτα. Ο επαναληπτικός θα είναι ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει από το μηδέν και η κάθε ομάδα θα έχει 50-50 πιθανότητες. Θα είναι διαφορετικός αγώνας, καθώς σε κάθε παιχνίδι διαμορφώνονται διαφορετικές δυναμικές».

Tελικός Λιγκ Καπ: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-3: Ο Ράπτης διέκοψε το σερί

Για την εμφάνιση του Ράπτη: «Αυτή είναι η ομάδα που θέλω να έχω. Χτίζουμε μία ομάδα που ξέρουμε τις αδυναμίες της, τα θετικά της στοιχεία και όλοι μαζί προσπαθούμε για τις νίκες. Ο Ράπτης είναι ένας ελπιδοφόρος αθλητής που καλείται να κάνει την δουλειά του, όπως και ο κάθε αθλητής».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας