Ετοιμάζει εκπλήξεις ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, στον τελικό του Ρέντη

Στις 7μμ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη και με μια νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 3 χρόνια κυριαρχίας του αντιπάλου του, που έρχεται με εκπλήξεις προκειμένου να κάνει την τεράστια ανατροπή.

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, στον τελικό του  Ρέντη

Ουδεμία ομάδα ανέτρεψε σειρά τελικών από 0-2 και ο ΠΑΟΚ θέλει να γράψει ιστορία, όπως έκανε και πριν από τρία χρόνια όταν πήρε το πρωτάθλημα από την τέταρτη θέση, σπάζοντας δυο έδρες.

Τα προβλήματα και η ανακατωσούρα που προκάλεσε η ήττα με 3-0 στην Πυλαία μπορεί να βγει σε καλό στον ΠΑΟΚ, που έτσι κι αλλιώς τον θεωρούν όλοι τελειωμένο, όπως και στον περσινό πέμπτο τελικό. Τότε που ο Ολυμπιακός ετοίμαζε φιέστα και κέρδισε , όπως κέρδισε, 3-1 χωρίς το διαγώνιο Στάροβιτς στο ρόστερ του.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει εκπλήξεις στην ομάδα του Μουνιόθ , γι αυτό και δεν προπονήθηκε το πρωί στο Ρέντη, ως είθισται για να μην αποκαλύψει το παραμικρό στον Ολυμπιακό. Είναι η πρώτη φορά που το πράττει.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, ο Ρίτσι θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον Μουνιόθ, στην τακτική του σέρβις, ενώ σε περίπτωση που ο Ουσίκοφ δεν έχει καλή απόδοση, θα δοκιμάσει σχήμα με τρεις ακραίους(Κουμεντάκη, Σαφράνοβιτς, Γκιον), με τον Ολλανδό σε θέση διαγώνιου.

Ταυτόχρονα έχει δοθεί εντολή στους παίκτες να αποχωρήσουν από το Ρέντη, αν ακουστούν αντεθνικά συνθήματα και οι παράγοντες του θα ψάξουν την παραμικρή αφορμή για να μη τελειώσει το ματς.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, εξάλλου, ιδιαίτερα οι Έλληνες, έχουν μάθει από το περσινό μάθημα και ντοπάρουν και τους ξένους, με την προτροπή “να αγωνισθούμε λες και χάνουμε με 2-0 και παίζουμε το τελευταίο χαρτί μας”

Η διοίκηση του Ολυμπιακού τέλος, δίνει οδηγίες στους φιλάθλους της ομάδας να μη ξεφύγουν, προκειμένου να μη διακοπεί το ματς εις βάρος του Ολυμπιακού, ενώ και σε απευκταία περίπτωση ήττας, η σειρά θα ξαναγυρίσει έτσι κι αλλιώς στο Ρέντη.