Μουνιόθ: "Δεν τελείωσε τίποτα!"

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη συνέχεια των τελικών

Μουνιόθ: "Δεν τελείωσε τίποτα!"

«Να πω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου και την ομάδα μου για το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε σε αυτές τις συνθήκες. Βρήκαμε, όμως, ρυθμό να ανατρέψουμε την κατάσταση. Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι. Δεν τελείωσε τίποτα».

Για το πως έζησε το ματς: «Η κατάσταση φάνηκε παρόμοια με το παιχνίδι της κανονικής περιόδου. Η ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, πρέπει να είναι συνηθισμένη να παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα».

Για το αν περίμενε έναν τόσο κακό ΠΑΟΚ: «Οι προπονητές είναι συνηθισμένοι να μην είναι ευχαριστημένοι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σε κάποια επίπεδα και δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας».

Για το video-referee που ζήτησε στη φάση του Τακουρίδη και αν ήταν fair-play:«Εφόσον είχαμε την ευκαιρία για video referee ήταν καθόλα νόμιμη. Πιστεύω ότι η μπάλα ήταν έξω ακόμα. Όταν προσπαθείς να κάνεις κάτι που δεν είναι μέσα στους κανόνες, τότε μπορούμε να μιλάμε για unfaiplay».

Για το που οφείλεται η καλή επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού: «Κατά την άποψη μου βρήκαμε έναν καλό ΠΑΟΚ. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να αλλάζεις τον τρόπο σου και εμείς βρήκαμε το σωστό σημείο για τη νίκη».