Πετρέας, Ανδρεάδης: "Έτσι και στον Πειραιά"

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Γιώργος Πετρέας έδωσαν το στίγμα του τρίτου αγώνα μετά την εμφατική νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Πετρέας, Ανδρεάδης: "Έτσι και στον Πειραιά"
Eurokinissi

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης κράτησε χαμηλά τους τόνους: "Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί και προσέξαμε τα νεκρά διαστήματα που έχουμε κατά καιρούς. Τώρα πρέπει να προσέξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει να μας "χαλάσει" την φιέστα και εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σαν να χάνουμε στη σειρά με 2-0. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι κόσμιος και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε."

Από την πλευρά του Γιώργος Πετρέας δήλωσε: "Παίξαμε πολύ καλά και παρουσιαστήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι. Το ίδιο πρέπει να πράξουμε και στον Πειραιά. Δεν έχει ακόμη τελειώσει τίποτα. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας ώστε να είμαστε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα."

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Ραφαήλ Κουμεντάκης τόνισε: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σήμερα. Δεν βρήκαμε εμείς τον ρυθμό που θέλαμε. Ο αντίπαλός μας ήταν διαβασμένος, εμείς όχι. Πάμε στο Ρέντη τώρα να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές που έχουμε και να φέρουμε τη σειρά ξανά στο γήπεδό μας. Πρέπει να μειώσουμε τα λάθη και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας».