Μουνιόθ: «Εγώ φταίω και κανένας άλλος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε για τη γκάφα που έκανε στον πρώτο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο του Ρέντη.

Μουνιόθ: «Εγώ φταίω και κανένας άλλος»

Η γκάφα που έκανε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν στοίχησε στον Ολυμπιακό και έγινε το 1-0 στη σειρά των τελικών. Η ομάδα έμεινε χωρίς πασαδόρο και πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό λάθος, το οποίο θα στοιχειώνει τον προπονητή, ενώ η ευθύνη είναι όλου του πάγκου.

Από την Πέμπτη το βράδυ έχει γίνει μεγάλος ντόρος με το συγκεκριμένο θέμα και ο Μουνιόθ αποφάσισε να τοποθετηθεί. Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέλαβε την ευθύνη για ότι έγινε αν και θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

«Μετά από όλα όσα έγιναν στον πρώτο τελικό θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι όλα όσα συμβαίνουν στο γήπεδο είναι δική μου ευθύνη. Ο Αντώνης Βουρδέρης είναι ένας από τους καλύτερους βοηθούς προπονητή που έχω συνεργαστεί. Η συμπεριφορά του και η αφοσίωση του στον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, όπως και όλων των μελών του τεχνικού τιμ και των παικτών. Αυτός είναι ο 19ος τελικός μου και θα τα δώσω όλα για να κατακτήσω το 13ο τίτλο μου, αυτή την φορά με τον Ολυμπιακό».

Συνεχίζοντας τη δήλωση του ο Μουνιόθ έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Αν έχω φτάσει εδώ στην επαγγελματική μου ζωή είναι επειδή κάθε φορά που πηγαίνω σε γήπεδο ή παρακολουθώ παιχνίδι στην τηλεόραση, είναι για να μάθω και όχι για να προσπαθήσω να ρίξω την ευθύνη αλλού. Συνεχίζω να μαθαίνω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος, με σεβασμό και ειλικρινείς συμπεριφορές. Η επιθυμία όλων μας σαν ομάδα είναι να δώσουμε αυτό το πρωτάθλημα στον πρόεδρο μας, τον σύλλογο μας και τους οπαδούς μας. Τίποτα δεν θα μας αποπροσανατολίσει από τον στόχο μας», είπε χαρακτηριστικά ο Μουνιόθ.