Άρεσε στον ΠΑΟΚ ο Μπιέλιτσα

Ο Σέρβος κεντρικός προπονήθηκε με τον ΠΑΟΚ και άφησε θετικές εντυπώσεις.

Άρεσε στον ΠΑΟΚ ο Μπιέλιτσα

Ο 38 χρόνος Σέρβος Νόβιτσα Μπιέλιτσα, προπονήθηκε χθες με τον ΠΑΟΚ άφησε θετικές εντυπώσεις, κι αν έχει τις ίδιες επιδόσεις τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος του χρόνου.

Ο Μπιέλιστα έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και δυο πρωταθλήματα Ιταλίας με την Πιατσέντσα, ενώ με τη Σερβία πήρε χάλκινο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο Λιγκ, Παγκόσμιο Κύπελλο και αργυρό στο Παγκόσμιο Λιγκ. Διακρίνεται για την ευστροφία του, τις ηγετικές ικανότητες και την αντίληψη στο μπλοκ . Υπήρξε συμπαίκτης του Μένιου Κοκκινάκη στην Πουατιέ.

Τα δυο τελευταία χρόνια δεν έπαιξε σε πρωτάθλημα, είχε ένα πέρασμα από την Ινδία, ενώ για τη θέση του κεντρικού μπλοκέρ σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Βέλγος διαγώνιος Ντε Ντρις, αρκεί να πάει σύντομα από το Βέλγιο στη Θεσσαλονίκη και να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Απο εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει ξένο ακραίο, αντικαταστάτη του Ίλινιχ, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει και ο Ρώσος και να έχουν 5 ξένους και να παίζουν οι 4 σε κάθε αγώνα. Στην Πυλαία αναμένεται να μετακομίσει και ο Τόλης Αρμενάκης, με τον οποίο υπάρχουν κάποιες μικροδιαφορές στο οικονομικό.

Να σημειώσουμε ότι μετά τις 31 Ιανουαρίου 2020 δεν επιτρέπονται μεταγραφές και θα κλείσουν τα ρόστερ όλων των ομάδων...