Παράπονα Μουνιόθ για τη διαιτησία

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ στον πρώτο τελικό της Volley League ανδρών και ο προπονητής του, Φερνάντο Μουνιόθ είπε ότι αυτό που μετράει είναι η νίκη, ενώ άφησε και τη σπόντα του για τη διαιτησία. 

Παράπονα Μουνιόθ για τη διαιτησία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του έκανε λόγο για δύσκολο παιχνίδι, επισημαίνοντας ότι το σημαντικό για τους ερυθρόλευκους είναι ότι ξεκίνησαν νικηφόρα τη σειρά. Μάλιστα, ο Μουνιόθ μίλησε και για τη διαιτησία, που όπως άφησε να εννοηθεί ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε νικηφόρα τη σειρά. Είναι σημαντικό επίσης, ότι σε πολλά σημεία αγώνα παίξαμε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε στο σερβίς αλλά ελέγξαμε τις κρίσιμες καταστάσεις. Είδαμε και σήμερα ότι δεν παίζουμε μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά και σε άλλους παράγοντες. Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του, ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Είναι σημαντικό πως μέσα από πολλές δυσκολίες κρατήσαμε αήττητη την έδρα μας και κάναμε το 1-0 στις νίκες. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε τον αγώνα. Κρατάμε τη νίκη. Ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα. Στο 4ο σετ συμπληρώθηκε ο προβλεπόμενος αριθμός αλλαγών αλλά όπως είδατε το διαχειριστήκαμε σωστά και βγάλαμε πολύ ενέργεια στο 5ο σετ και πήραμε τον αγώνα».

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται δικαίως για μια φάση στο 8-8 του τρίτου σετ, όταν ο Κουμεντάκης κάρφωσε άουτ, αλλά ο διαιτητής Θεμελής έδωσε μπλοκ άουτ στον Πετρέα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί τους .. έπνιγε το δίκιο, ο Καλαματιανός κεντρικός τράβηξε το φιλέ και δέχθηκε κόκκινη κάρτα, που επισύρει ποινή πόντου. Έτσι αντί ο φωτεινός πίνακας να δείξει 9-8, έγραψε 8-10.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας