Ρίτσι: "Χάσαμε καλή ευκαιρία για να νικήσουμε"

O προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά όχι και από το αποτέλεσμα.

Ρίτσι: "Χάσαμε καλή ευκαιρία για να νικήσουμε"
Eurokinissi

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι είπε: «Νιώθω πως χάσαμε μία καλή ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη μας νίκη σε αυτή τη σειρά. Δεν είμαι ικανοποιημενος από την ήττα αλλά δε μπορώ να πω πως δεν είμαι ικανοποιημένος και από την προσπάθεια που έγινε. Το πάλεψαν οι παίκτες μου. Στο 5ο σετ δε μπήκαμε καλά, κολλήσαμε σε μία περιστροφή και εκεί έγινε η ζημιά, αλλά το πιο κρίσιμο ήταν το 3ο σετ. Χάσαμε και εκεί ευκαιρία να το πάρουμε. Δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας σε εκείνο το σημείο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Την Κυριακή το βάρος έρχεται σε μας και στην έδρα μας. Πιστεύω πως η σειρά θα έχει μεγάλη διάρκεια».

Με την σειρά του ο Παναγιώτης Πελεκούδας τόνισε πως το παιχνίδι ήταν "διαφήμιση" για το βόλεϊ, ένώ εξέφρασε την γνώμη του πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει σε άλλο παιχνίδι στο "Μελίνα Μερκούρη".

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Πελεκούδας είπε: «Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με την ήττα αλλά έγινε ωραίος αγώνας που ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ. Σημασία έχει ότι για άλλη μία φορά δείξαμε ποιοι είμαστε. Εχουμε δυνατότητες να νικήσουμε εδώ στη συνέχεια της σειράς. Στο 5ο σετ ο Ολυμπιακός μας πίεσε με το σερβίς του και χάσαμε τον έλεγχο. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας».