Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Οριστική διακοπή - Τι έγραψε το φύλλο αγώνα (vid)

Λόγω επεισοδίων και έντασης, με τον Ηρακλή να μην προχωρά στην απόφαση εκκένωσης του γηπέδου, το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Μίκρα διεκόπη. Διαβάστε τι έγραψε το φύλλο αγώνα. 

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Οριστική διακοπή - Τι έγραψε το φύλλο αγώνα (vid)

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα Ηρακλής Πετοσφαίρισης - ΠΑΟΚ στο γυμναστήριο της Μίκρας.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 17.30 και όπως γράφει ο κύριος Μυλωνάκης στο φύλλο αγώνα στην ανάπαυλα μεταξύ 3ου και 4ου σετ ζήτησε από τους παράγοντες του γηπεδούχου σωματείου τη μερική εκκένωση των εξεδρών και συγκεκριμένα την εξέδρα που βρίσκονταν ο κύριο όγκος των οπαδών του γηπεδούχου.

Άνθρωπος του ΠΑΟΚ μούτζωσε τους φιλάθλους του Ηρακλή και έγινε πανικός (vid)

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου - Τραυματίστηκε ο Τακουρίδης

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο κύριος Μυλωνάκης στο φύλλο αγώνα οι παράγοντες του ΤΑΑ Ηρακλής δεν εκτέλεσαν την εντολή και έτσι αποφασίστηκε η οριστική διακοπή.

Το φύλλο αγώνα θα διαβιβαστεί στην αθλητική δικαιοσύνη που θα αποφανθεί για την τύχη του αγώνα. Ο αγώνας σημαδεύτηκε και από άλλο ένα σοβαρό αγωνιστικό περιστατικό. Τον τραυματισμό του αρχηγού του ΠΑΟΚ Γιάννη Τακουρίδη. Στο 25-25 του 3ου σετ κατά την κάθοδο του μετά από επίθεση, έπεσε άσχημα, χτύπησε στο δεξί του πόδι στον αχίλλειο τένοντα και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Τα σετ μέχρι την στιγμή της οριστικής διακοπής του αγώνα: 1-2 (22-25, 25-22, 25-27).

Την ώρα που ο Τακουρίδης ήταν πεσμένος οι οπαδοί του Ηρακλή έβριζαν τη μάνα του, ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Τζήκας τους μούτζωσε, κάποιοι προσπάθησαν να μπουν μέσα, ο Τακουρίδης έσπρωξε τον διαιτητή Γεωργιάδη, παράγοντες του Ηρακλή ζήτησαν το λόγο και ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε ροντέο. Το παιχνίδι συνεχίσθηκε ο ΠΑΟΚ κέρδισε 25-27, αν και έχανε 23-20 και ο διαιτητής ζήτησε εκκένωση της μιας εξέδρας.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στη Μίκρα, στο παρακάτω βίντεο