Χριστοφιδέλης για ΠΑΟΚ: Θα τα πούμε στο γήπεδο

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε το "σύνθημα" για ..αντεπίθεση, ενόψει των τελικών των πλέι όφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Χριστοφιδέλης για ΠΑΟΚ: Θα τα πούμε στο γήπεδο
Eurokinissi

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την περασμένη Δευτέρα (30/4) επικράτησε με 3-0 σετ της Κηφισιάς σε ματς που έγινε στο γήπεδο της Ηλιούπολης και προκρίθηκε στον τελικό της Volley League, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στη διάθεση του κόσμου των "ερυθρόλευκων", έχουν τεθεί τα εισιτήρια της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων που θα γίνει την Πέμπτη (3/5, 19:00) στο "Μελίνα Μερκούρη".

Ο αποκλεισμός από τον "Δικέφαλο του Βορρά" στα ημιτελικά του Κυπέλλου στην Ρόδο είναι πολύ "φρέσκος", κάτι που φαίνεται πως δεν ξεχνάει ο αρχηγός των Πειραιωτών Κώστας Χριστοφιδέλης που ζητάει την απόλυτη στήριξη του κόσμου για να επιτευχθεί ο στόχος.

Οι δηλώσεις του:«Είμαστε πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα το οποίο από την αρχή της χρονιάς έχουμε θέσει ως βασικότερο στόχο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι μετά και την απώλεια του Κυπέλλου είναι λίγο ό,τι και να λέμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μιλήσουμε στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, να μας στηρίζει σε όλες τις στιγμές και στις εύκολες και στις δύσκολες και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος».