Μουνιόθ: «Δική μου ευθύνη»

Προβληματισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ, ο οποίος πήρε την ευθύνη για την ήττα από την Κηφισιά. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. 

Μουνιόθ: «Δική μου ευθύνη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είπε:

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για την καλή απόδοση που είχε στο παιχνίδι και τη νίκη. Όσον αφορά τη δικιά μου ομάδα, είναι δική μου ευθύνη ότι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Έχουμε τρεις εβδομάδες σκληρές με δύσκολα παιχνίδια. Η ευθύνη για την ήττα είναι αποκλειστικά δική μου. Ξεκινήσαμε σωστά και συγκεντρωμένα.ειδικά στο σερβίς,και μέχρι το 5-0 του 2ου σετ ήμασταν καλά στην τακτική. μετά όμως χάσαμε την προσοχή μας και τη συγκέντρωση μας, με αποτέλεσμα να χάσουμε.»

Ολυμπιακός - Κηφισιά 2-3: Ήταν νωθροί και την... πάτησαν!

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Άκης Ασπιώτης μετά την ήττα από την Κηφισιά είπε:

«Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για την νίκη της. Πιστεύω ότι η ευθύνη είναι δική μας, των παικτών που βρισκόμασταν στον αγωνιστικό χώρο. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι μετά από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε το παιχνίδι της Κηφισιάς, αλλά δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε.

Μετά το 1ο σετ έπεσε ο βαθμός της συγκέντρωσης μας. Υπήρχε εκνευρισμός, ο οποίος φάση με τη φάση γινόταν μεγαλύτερος.Κάναμε πολλά λάθη και οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν τον αγώνα.

Θα μπορούσε να παιχνίδι να είχε έρθει σε εμάς, αλλά δεν έγινε.Θα κοιτάξουμε μέσα από την προπόνηση να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά ενόψει του επόμενου παιχνιδιού».

O προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε:

«Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μία δύσκολη εβδομάδα, καθώς το παιχνίδι μας ήταν μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μόντενα.

Επειδή δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό, προσπαθήσαμε να παρατείνουμε όσο μπορούμε τη διάρκεια του αγώνα, μήπως και προκαλέσουμε κάποια νευρικότητα και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Η εικόνα του πρώτου σετ σίγουρα δεν μας αντιπροσώπευε καθόλου.

Είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσουμε. Μετά από τα μισά του δεύτερου σετ ήμασταν καλοί σε πολλά πράγματα.

Το είχα πει και πριν το παιχνίδι. Το σερβίς πήγε καλά και σε συγκεκριμένους στόχους, στο μπλοκ σπάσαμε μπάλες και κάναμε αντεπιθέσεις . Επίσης μετά τα μισά του δεύτερου σετ ήμασταν συγκεντρωμένοι στα τζαμπ σέρβις του Ολυμπιακού. Είναι για εμάς μία "ένεση" ηθικού.

Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Ακολουθεί το παιχνιδι με τον Παμβοχαϊκό και θέλουμε το τρίποντο. Εύχομαι στο Ολυμπιακό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Μόντενα».

Ο πασαδόρος της Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης είπε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Χαίρομαι για τη νίκη, αλλά τα κρίσιμα παιχνίδια είναι μπροστά μας , με πρώτο απέναντι στον Παμβοχαϊκό.

Εκεί πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και πρέπει να πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στο ευρωπαϊκό του παιχνίδι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας