Μουνιόθ: «Η καλύτερη μας απόδοση ήρθε στο κρίσιμο σετ»

Την ικανοποίηση του για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του League Cup Νίκος Σαμαράς, εξέφρασε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Μουνιόθ: «Η καλύτερη μας απόδοση ήρθε στο κρίσιμο σετ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε πολύ χαρούμενος μετά τη δύσκολη πρόκρισή του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του League Cup Νίκος Σαμαράς.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-1: Τα highlights της πρόκρισης στον τελικό

Ο Ισπανός τεχνικός, τόνισε βέβαια ότι η ομάδα πραγματοποίησε τη χειρότερη της εμφάνιση, ωστόσο η καλύτερη της απόδοση ήρθε στο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

«Χρυσή» πρόκριση στην Πυλαία ο Ολυμπιακός - Με Παναθηναϊκό στον τελικό του League Cup

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι έγινε στα δύο challenge του «χρυσού» σετ - Αβάσιμη η ένσταση του ΠΑΟΚ

«Σήμερα ήταν δυο διαφορετικές καταστάσεις στο παιχνίδι. Κάναμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι τη φετινή σεζόν και δεν είχαμε τον γνωστό ρυθμό μας. Στο πρώτο σετ είχαμε την ευκαιρία να το κατακτήσουμε και ίσως να ήταν άλλο παιχνίδι στη συνέχεια. Όσο κυλούσε το παιχνίδι ανεβάζαμε ρυθμό και ετοιμαστήκαμε για το χρυσό σετ.

Η καλύτερη μας απόδοση ήρθε στο κρίσιμο σετ και είμαι ικανοποιημένος για την νίκη και την πρόκριση στον τελικό. Είναι ο πρώτος τελικός για τη φετινή σεζόν και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε τέτοια παιχνίδια και αυτό θα δουλέψουμε στη συνέχεια ώστε να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».