ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι έγινε στα δύο challenge του «χρυσού» σετ - Αβάσιμη η ένσταση του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός πήρε το "χρυσό" σετ στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και μαζί την πρόκριση στον τελικό του League Cup. Διαβάστε τις ακριβώς συνέβη στις δύο φάσεις που οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν challenge. Αβάσιμη η ένσταση του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι έγινε στα δύο challenge του «χρυσού» σετ - Αβάσιμη η ένσταση του ΠΑΟΚ

Το πρώτο challenge έγινε στο 6-10 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο Χιουσάι κάρφωσε, η μπάλα βρήκε στο μπλοκ του ΠΑΟΚ και ο πρώτος διαιτητής Παπαδογούλας έδωσε λανθασμένα 4 μπαλιές. Ο Ολυμπιακός ζήτησε άλλη παράβαση (φιλέ από τους παίκτες του ΠΑΟΚ), αλλά η μπάλα είχε βρει στο μπλοκ του ΠΑΟΚ και κακώς δεν συνεχίστηκε το παιχνίδι. Η φάση αυτή δόθηκε ως μη γενόμενη.

«Χρυσή» πρόκριση στην Πυλαία ο Ολυμπιακός - Με Παναθηναϊκό στον τελικό του League Cup

O Ντίμα Φιλίποφ ζήτησε από τη γραμματεία να σημειωθεί το χρονικό σημείο, ώστε να καταθέσει ένσταση στο τέλος του αγώνα, όπως και έγινε. Την ένσταση υπέγραψε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, αλλά και ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος.

Το δεύτερο challenge έγινε στο 8-14 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ καρφώνει άουτ, αλλά ο δεύτερος διαιτητής Παπακοσμάς δίνει φιλέ των παικτών του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός ζητάει challenge ότι δεν υπήρξε φιλέ, αλλά επειδή η λανθασμένη απόφαση του διαιτητή διέκοψε το παιχνίδι (και προηγήθηκε του άουτ), δόθηκε επανάληψη.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους κανονισμούς του challenge, οι διαιτητές εφόσον διαπιστώσουν άλλη παράβαση από αυτή για την οποία μία ομάδα ζητά το challenge είναι υποχρεωμένοι να την υποδείξουν και κατά συνέπεια η ένσταση του ΠΑΟΚ είναι αβάσιμη.