«Σφραγίζει» το εισιτήριο για τον τελικό

Μετά τις δυο νίκες με 3-0, στο Ρέντη για τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Volleyleague, η σειρά των αγώνων μεταφέρεται στην έδρα της Κηφισίας και η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θέλει να κάνει το 3-0 στις νίκες.

«Σφραγίζει» το εισιτήριο για τον τελικό

Η τρίτη ημιτελική αναμέτρηση των δυο ομάδων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (30/4), στις 18:00, στο κλειστό της Ηλιούπολης και μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη με την οποία θα «σφραγίσει» την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου (2-0 νίκες).

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τον ημιτελικό με την Κηφισιά αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε στο osfp.gr: «Θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το 3-0 και μετά να αφοσιωθούμε στους τελικούς. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να κατακτήσουμε τον τίτλο που είναι και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς».