Επόμενος αντίπαλος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο φιλοξενεί (23/11, 16:00) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Κλειστό του Ρέντη. Στιβαχτής: «Η ομάδα έχει δείξει καλό πρόσωπο».

Επόμενος αντίπαλος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο Ρέντη

Δυο ημέρες μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ στον 1ο ημιτελικό του Λιγκ Καπ, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Οι Πειραιώτες φιλοξενούν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το Σάββατο (23/11) στις 16:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague με στόχο να διευρύνουν την απολύτως νικηφόρα πορεία τους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Kώστας Στιβαχτής: «Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία ματς και όσο περνάει ο καιρός ανεβάζουμε το επίπεδο της απόδοσής μας. Θα αντιμετωπίσουμε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα, έχοντας ως στόχο να πετύχουμε μια ακόμα νίκη».