Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0: Χουσάι: «Έτσι πανηγυρίζω»

Ο Γκασμέντ Χουσαί δήλωσε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ  στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ πως η ομάδα έκανε το καθήκον της και δεν πρέπει να εφησυχάσει γιατί η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0: Χουσάι: «Έτσι πανηγυρίζω»

Το καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Γκασμέντ Χουσάι. Ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» δήλωσε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 για το Λιγκ Καπ πως η ομάδα έκανε το καθήκον της, παράλληλα συνεχάρη και τους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» για την απόδοσή τους.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0: Δεν τον λυπήθηκε λεπτό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουσάι:

«Ήμασταν προετοιμασμένοι για τον αγώνα αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ, ξέραμε ότι δεν είναι σαν όλα τα παιχνίδια και σε κάποια σημεία κάναμε τη δουλειά μας πολύ καλά. Είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για να δέσουμε περισσότερο και να φτάσουμε στα επίπεδα που μπορούμε.

Τα highlights του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

Είχαμε πολύ καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι, αλλά και κάποια που πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Παίζαμε στην έδρα μας, κάναμε τη δουλειά μας και πήραμε τη νίκη.

Μουνιόθ: «Aυτό πρέπει να διορθώσουμε στο μέλλον»

Θέλω να συγχαρώ και τον ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι που έκανε. Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει ακόμα, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να περάσουμε στον τελικό.Πανηγύριζα προς την πλευρά των οπαδών μας, όταν ήμουν στην μπροστινή ζώνη και δεν προκάλεσα κανέναν. Αν το αισθάνθηκε κάποιος αντίπαλος του ζητώ συγγνώμη. Έτσι πανηγυρίζω ».