Μουνιόθ: «Αν έπαιζαν οι Κουβανοί ίσως να κερδίζαμε πιο εύκολα τον ΠΑΟΚ!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού και του Γιώργου Πετρέα, όπως και του κόουτς του ΠΑΟΚ, Κώστα Δεληκώστα.

Μουνιόθ: «Αν έπαιζαν οι Κουβανοί ίσως να κερδίζαμε πιο εύκολα τον ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις προπονητών και παικτών μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Πυλαία:

Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ (τεχνικός Ολυμπιακού): «Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας σήμερα. Πάντα κάθε αρχή πρωταθλήματος είναι δύσκολη. Δεν είναι πότε εύκολο να ξεκινάς ένα πρωτάθλημα κόντρα σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Για την απουσία των δύο παικτών του ΠΑΟΚ δε μπορώ να σχολιάσω γιατί δε ξέρουμε τι θα γινόταν σε περίπτωση που αγωνίζονταν. Ίσως και να ήταν καλύτερα για εμάς και να παίρναμε πιο εύκολα τη νίκη. Ποτέ δε ξέρεις τι θα γινόταν αν έπαιζαν οι δύο παίκτες».

Γιώργος Πετρέας (παίκτης Ολυμπιακού): «Από την πρώτη στιγμή που ξέραμε ότι την πρώτη αγωνιστική θα παίζαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, συγκεντρωθήκαμε για να έρθουμε 100% διαβασμένοι. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και παρά την καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Κώστας Δεληκώστας (τεχνικός ΠΑΟΚ): «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Παλέψαμε παρά τις ελλείψεις των δύο παικτών μας σήμερα. Στην μέχρι σήμερα προετοιμασία υπολογίζαμε στον Άλμπο και ήταν καταλυτική η απουσία του. Χάσαμε, κυρίως, από τα χαμηλά ποσοστά μας στην ψηλή μπάλα. Είμαι χαρούμενος για το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες μου και θα δουλέψουμε ακόμα καλύτερα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό στον δεύτερο γύρο».

Αλέξανδρος Μπούτος (παίκτης ΠΑΟΚ): «Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες να ευχηθώ. Ήταν το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, από αύριο θα κοιτάξουμε τα λάθη μας, θα δουλέψουμε πάνω σ’αυτά για να βελτιωθούμε. Σε προσωπικό επίπεδο για μένα ήταν κάτι που περίμενα να αγωνιστώ, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορούσα. Νοιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή για ό,τι μου ζητήσει».