Eθνικός Aλεξανδρούπολης όπως ΑΕΚ, πάμε για 2 wild cards

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι η δεύτερη ομάδα που δεν καταφέρνει να αδειοδοτηθεί από την ΕΣΑΠ μετά την ΑΕΚ.

Eθνικός Aλεξανδρούπολης όπως ΑΕΚ, πάμε για 2 wild cards

Το ιστορικό σωματείο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης είχε ζητήσει και είχε λάβει τρεις παρατάσεις από την ΕΣΑΠ ωστόσο να διακανονίσει τα χρέη του. Δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα η Αρμόδια Επιτροπή να μην του χορηγήσει άδεια συμμετοχής στο καινούριο πρώταθλημα της Volley league.

Να θυμίσουμε ότι μια εβδομάδα νωρίτερα περίπου (4/9), η ΑΕΚ δεν εξασφάλισε επίσης άδεια, ενώ στον αέρα είναι και Παμβοχαϊκός. Σε περίπτωση που μείνουν 8 ομάδες θα δοθούν 2 wild cards.

Εκτός πρωταθλήματος η ΑΕΚ, στον αέρα Εθνικός, Παμβοχαϊκός-Τι μέλει γενέσθαι στη Volleyleague

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΕΣΑΠ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης:

H Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ συνήλθε στην 5η Συνεδρίαση (και την τελευταία της θερινής περιόδου) σήμερα Τρίτη 10.9.2019:

Ειδικότερα:

Η Επιτροπή Αδειοδότησης συνεδρίασε παρουσία και της προέδρου του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης κας Χρύσας Λουπασάκη και λόγω του γεγονότος ότι δεν διακανονίστηκε το εκατό τοις εκατό του συνόλου των οφειλών του ΤΑΑ, αποφάσισε την μη αδειοδότησή του.

Σύμφωνα όμως με τους ισχύοντες κανονισμούς, σε περίπτωση τακτοποίησης των εκκρεμοτήτων του ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, θα ανακαλέσει τη σχετική απόφαση, ενημερώνοντας παράλληλα και την Ε.Ε.Α.