Ολυμπιακός: 'Εκλεισε το ρόστερ - οκτώ νέα πρόσωπα

Με την ανανέωση συμβολαίου του Ανδρέα Ανδρεάδη ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας βόλει ανδρών του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: 'Εκλεισε το ρόστερ - οκτώ νέα πρόσωπα

Οκτώ νέα πρόσωπα(επτά για την ακρίβεια) έχει το νέο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τους Κουμεντάκη, Τερβαπόρτι, Στιβαχτή, Πετρέα, Ανδρεάδη, Παπαλεξίου να παραμένουν και φέτος.

Στο Ρέντη λοιπόν θα δείτε τους ίδιους πασαδόρους με πέρυσι, αλλά δυο νέους διαγώνιους, τους Μίχαλ Φίνγκερ, Άκη Ασπιώτη. Οι κεντρικοί έμειναν ίδιοι με τον Βουλκίδη να αντικαθιστά τον Σμαραγδή.

Δυο νέα λίμπερο θα υπάρχουν στο ρόστερ ο παλιός γνώριμος Μενέλας Κοκκινάκης και ο νεαρός Τζιάρβας, ενώ από τους ακραίους έφυγαν οι Αλεξίεφ, Ραούβερντινκ, Χριστοφιδέλης και πήγαν οι Γκέργκι, Χουσάι, Ριζόπουλος.

Εν κατακλείδι, ο Ολυμπιακός δεν έχει τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος, Ντρζίζγκα, Αλεξίεφ, Σμιτ, διαθέτει όμως νεαρούς αξιόλογους παίκτες και ο Φερνάντο Μουνιόθ καλείται να δέσει το σύνολο και να κάνει ισχυρή ομάδα του. Όπως γράψαμε και στο παρελθόν ήρθε η ώρα των προπονητών Φιλίποφ και Μουνιόθ για να κρίνουν τον τελικό νικητή. Τον ΠΑΟΚ θα τον αναλύσουμε και θα τον συγκρίνουμε με τον Ολυμπιακό, όταν αποκτήσει ξένο διαγώνιο και κεντρικό, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Σάσα Στάροβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασαδόροι: Έμι Τερβαπόρτι(Φινλ), Kώστας Στιβαχτής

Ακραίοι: Ρόλαντ Γκέργκι (Ουγγ), Γκάσμεντ Χουσάι(Αλβ), Ραφαήλ Κουμεντάκης, Δημήτρης Ριζόπουλος

Κεντρικοί: Θόδωρος Βουλκίδης, Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Παπαλεξίου, Ανδρέας Ανδρεάδης

Λίμπερο: Μένιος Κοκκινάκης, Δημήτρης Τζιάρβας

Διαγώνιοι: Μιχάλ Φίνγκερ(Τσεχια), Άκης Ασπιώτης

Προπονητής: Φερνάντο Μουνιόθ