Να γιατί ο Στεφάνου έφυγε από τον Ολυμπιακό και πάει στον ΠΑΟΚ

Μετά την απόκτηση του Μένιου Κοκκινάκη, ο Ολυμπιακός άφησε ελεύθερο τον Γιώργο Στεφάνου που πήγε στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε γιατί...

Να γιατί ο Στεφάνου έφυγε από τον Ολυμπιακό και πάει στον ΠΑΟΚ

Πριν απο μερικά χρόνια ο Ολυμπιακός άφησε ελεύθερο τον Βασίλη Κουρνέτα που πήγε στον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια πορεία φαίνεται να ακολουθεί και ο φίλος του Γιώργος Στεφάνου, που ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν θα εντάξει στη δύναμη του τον Αθηναίο λίμπερο 12/01/81, που στα 37 χρόνια του θα φορέσει και τη φανέλα με τον "δικέφαλο του Βορρά", μετά του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή, του Ολυμπιακού, της Κηφισιάς, της ΕΑΠατρών, της ΑΕΝικαίας, του Ιωνικού Νικαίας και της Πετρούπολης.

Ο Στεφάνου πάντως θα έφευγε από τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν δεν πήγαινε στο Ρέντη ο Μένιος Κοκκινάκης, γιατί είχε ραγίσει το γυαλί ανάμεσα σε αυτόν και στον Φερνάντο Μουνιόθ. Αιτία η χρησιμοποίηση του Κώστα Χριστοφιδέλη σε θέση λίμπερο στο ματς με τη βουλγαρική Mπουργκάς. Ο Ολυμπιακός είχε χάσει 3-1 στη Βουλγαρία και ο Ισπανός έκρινε ότι έπρεπε να ενισχύσει την υποδοχή του με τον Χριστοφιδέλη και δικαιώθηκε. Ο Καβαλιώτης παίκτης είχε μόλις 1 λάθος σε 20 υποδοχές, έβγαλε αρκετές άμυνες και ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο χρυσό σετ. Τότε είχαν επικοινωνήσει από τον Πειραιά ότι ο Χριστοφιδέλης είχε παίξει γιατί ήταν τραυματίας ο Στεφάνου, για να καλύψει τον διεθνή λίμπερο.

Ο ΠΑΟΚ πάντως άρχισε σιγά-σιγά να χτίζει την ομάδα του, από κάτω προς τα πάνω και έχει συμφωνήσει ήδη με τους παρακάτω

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Τερζής

Διαγώνιοι: Αλέξανδρος Μπούτος

Κεντρικοί: Τάσος Γιάτσης, Γιάννης Τακουρίδης

Ακραίοι:Κώστας Καπετανίδης

Λίμπερο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Στεφάνου

Προπονητής: Γιούρι Φιλίποφ