Μένουν οι Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ, πρόταση σε Πετρέα

Ο ΠΑΟΚ φτιάχνει το ρόστερ της επόμενης περιόδου, με τον Γιούρι και τον Ντίμα Φιλίποφ στον σχεδιασμό.

 

Μένουν οι Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ, πρόταση σε Πετρέα

Σιγά-σιγά ο ΠΑΟΚ χτίζει την ομάδα της επομένης περιόδου με προπονητή τον Γιούρι Φιλίποφ, που δεν έχει συμφωνήσει ακόμη σε όλα και πασαδόρο τον Ντίμα Φιλίποφ που συμφώνησε προφορικά.

Νέα άφιξη στον Ολυμπιακό, Θόδωρος Βουλκίδης

Στον σχεδιασμό υπάρχουν ακόμη οι Τερζής, Κωνσταντινίδης που συμφώνησαν σε όλα και ο Τακουρίδης που είναι πολύ κοντά στην παραμονή του. Στον νέο ΠΑΟΚ επιστρέφει και ο Σωτηρίου, ενώ ο Μπούτος θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Στον ΠΑΟΚ τη επόμενης περιόδου δεν υπολογίζονται οι τέσσερις ξένοι της περασμένης Κλάπγουϊκ, Όκολιτς, Σαφράνοβιτς, Γκάρετ, πρόταση έγινε μόνο στον τέταρτο αλλά ζήτησε διπλασιασμό των αποδοχών του και άλλαξαν κουβέντα.

Στο πλαίσιο εξάλλου της αποδυνάμωσης του αντιπάλου, έκαναν πρόταση στον Γιώργο Πετρέα που ζήτησε όμως τα διπλάσια που έπαιρνε από τον Ολυμπιακό και δεν προχώρησε η μεταγραφή. Και με τον πρωταθλητή όμως δεν υπήρξε συμφωνία, αφού ο Καλαματιανός παίκτης θέλει αύξηση αποδοχών.

Όσον αφορά τη θέση του μάνατζερ αναμένεται αλλαγή φρουράς και τη θέση του Δημήτρη Δημητρακόπουλου θα πάρει ο Κώστας Αυγητίδη γιος του αείμνηστου Κοσμά και αδελφικού φίλου του Ντίμα Φιλίποφ.