Αλεξίεφ, Κουμεντάκης και ...Πρωτοψάλτης για Ολυμπιακό

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς στον Ολυμπιακό.

Αλεξίεφ, Κουμεντάκης και ...Πρωτοψάλτης για Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για τους ακραίους του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρα, αφού ο Γερούν Ραουβέρντινκ θα επιστρέψει στην Ολλανδία και πρέπει να γίνει ανακατανομή ρόλων και ανακάτεμα της τράπουλας.

Όσον αφορά του υπάρχοντες , ο Τοντόρ Αλεξίεφ θέλει να μείνει, ήταν ο κορυφαίος επιθετικός στα πλέι οφς, αλλά και ο χειρότερος υποδοχέας, γι αυτό και υπάρχει προβληματισμός, αφού του χρόνου θα είναι 37 χρονών. Θα ζυγίσουν λοιπόν τα υπέρ και τα κατά και θα αποφασίσουν για το μέλλον του Βούλγαρου.

Από εκεί και πέρα ο Ραφαήλ Κουμεντάκης έχει 1 συν 1 χρόνο συμβόλαιο, αλλά πρέπει να ανανεωθεί από τον Ολυμπιακό μέχρι τέλος Μάιο. Αν ο Θρακιώτης παίκτης μείνει στον Ολυμπιακό, λογικά θα γίνει και περικοπή των απολαβών του γιατί δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αν και ήταν ο πιο υψηλόμισθος Έλληνας παίκτης.

Ο Ολυμπιακός εξάλλου κάθε χρόνο έχει στα υπόψη του τον Θανάση Πρωτοψάλτη, αλλά ο παίκτης έχει προτεραιότητα του εξωτερικό, γι αυτό και έπαιζε τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία του. Το συμβόλαιο του έληξε, περιμένει πρόταση από την Πολωνία, δεν θα έλεγε όμως όχι στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό. Ο χαρακτήρας και το αγωνιστικό στυλ του ταιριάζει γάντι στο προφίλ του κλαμπ και θα γίνει ο αγαπητός της εξέδρας, τόσο για το πάθος και τη μαχητικότητα του, αλλά και για την αυταπάρνηση που δείχνει, ακόμη και όταν έχει προβλήματα υγείας.

Την τετράδα συμπληρώνει ο Κώστας Χριστοφιδέλης, σταθερή αξία, αλλά δεν αποκλείεται να προσφέρει απο άλλο πόστο στον Ολυμπιακό, είτε ως βοηθός προπονητή, είτε ως τεχνικός διευθυντής. Βέβαια και πέρυσι υπήρχε ανάλογη κουβέντα, έμεινε όμως ως παίκτης.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον προυπολογισμό που θα έχει το τμήμα, ενώ δεν αποκλείεται να στηθεί η ομάδα το καλοκαίρι, κι αν το ποδόσφαιρο παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αποκτηθεί βαρβάτος ξένος που θα κάνει τη διαφορά, με στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση.