Με Αλεξίεφ, Κουμεντάκη ο Ολυμπιακός στο Ρέντη

Ξεκινάει σε 45 λεπτά ο πρώτος τελικός βολεϊ ανδρών Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ο Μουνιόθ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του

Με Αλεξίεφ, Κουμεντάκη ο Ολυμπιακός στο Ρέντη

Με Τεοντόρ Αλεξίεφ και Ραφαήλ Κουμεντάκη ξεκίνησε την προθέρμανση ο Ολυμπιακός.

Το ζητούμενο είναι πως θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός. Θα παίξει με Χριστοφιδέλη-Ραουβέρντινκ, θα μπει στην εξάδα ο Κουμεντάκης ή ο Αλεξίεφ. Οι τραυματισμοί έκαναν ... καλό στον Ολυμπιακό, αφού ο ΠΑΟΚ δεν γνωρίζει ποιά εξάδα θα αντιμετωπίσει και δεν μπορεί να προετοιμασθεί τακτικά. Ο Μουνιόθ έχει στα χέρια του το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Oλυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο πιο βουβός τελικός βόλεϊ

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Το πρόγραμμα των τελικών

1ος τελικός: Παρασκευή 3 Μαΐου, 18.30 (EΡΤ3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

2ος τελικός: Δευτέρα 6 Μαΐου, 18.00 (EΡΤ Sports): Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

3ος τελικός: Πέμπτη 9 Μαΐου, 18.30 (EΡΤ Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

4ος τελικός (αν χρειαστεί): Κυριακή 12 Μαΐου: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

5ος τελικός (αν χρειαστεί): Τετάρτη 15 Μαΐου: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

«Να παίξουμε πολύ καλό βόλεϊ»

Γκάβιν Σμιτ: «Το αυριανό θα είναι σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται σε καλό επίπεδο τις τελευταίες εβδομάδες. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλό βόλεϊ, αφού θέλουμε να κερδίσουμε και ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα έρθουν στο γήπεδο για να δημιουργήσουν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα για εμάς»