Αρνητικό ρεκόρ, ο Ολυμπιακός χωρίς άσο...

O Oλυμπιακός δεν πανηγύρισε ούτε ένα άσο στην Ερμούπολη στην ήττα 3-0 από τον Φοίνικα Σύρου

Αρνητικό ρεκόρ, ο Ολυμπιακός χωρίς άσο...

O Oλυμπιακός δέχτηκε 6 άσσους, ενώ έμεινε χωρίς άσσο στο ενεργητικό του για πρώτη φορά στην Ελλάδα επι Μουνιόθ, ενώ ανάλογο αρνητικό απολογισμό είχε και στον αγώνα που έδωσε πριν ένα χρόνο με τη Ραβένα για το Τσάλεντζ Καπ.

Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός 3-0: Δεν... βλέπεται ο Ολυμπιακός

Αυτή είναι η δεύτερη σε έκταση νίκη του Φοίνικα επί του Ολυμπιακού και μόλις η δεύτερη σε 36 αγώνες πρωταθλήματος των δύο ομάδων. που ο Φοίνικας κερδίζει με 3-0 σετ.

O προπονητής του Ολυμπιακού Ράτκο Παβλίσεβιτς είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η ψυχολογία έπαιξε καθοριστικό ρόλο σήμερα. Παίξαμε ελεύθερα χωρίς καθόλου πίεση και είχαμε τον έλεγχο σε όλες τις κρίσιμες φάσεις. Είχαμε αρκετό καιρό να παίξουμε τέτοιο παιχνίδι και σ αυτόν τον αγώνα ήμασταν πολύ ακριβείς. Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για μας».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Νίκος Μήλης δήλωσε: «Αυτή είναι πολύ σημαντική νίκη για τον Φοίνικα. Πήραμε βαθιά ανάσα. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος και τον ευχαριστούμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ισοφαρίσουμε την σειρά. Ολα μπορούν να γίνουν. Το πιστεύουμε. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα βασικός και προσπάθησα. Οι γονείς μου που βρίσκονται στο νησί μου έδωσαν δύναμη».