Μουνιόθ: «Ο Χριστοφιδέλης, οι απουσίες και η αντίδραση των παικτών»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Μουνιόθ: «Ο Χριστοφιδέλης, οι απουσίες και η αντίδραση των παικτών»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον Φοίνικα Σύρου στο «Μ.Μερκούρη» και διπλασίασε τις νίκες του στη σειρά των ημιτελικών.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Φερνάντο Μουνιόθ στάθηκε στην καλή απόδοση της ομάδας του παρά τις απουσίες που αντιμετώπιζε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σήμερα. Η Σύρος έπαιξε καλύτερα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών μου. Είμαι χαρούμενος για τον Χριστοφιδέλη για το πως έπαιξε και βοήθησε την ομάδα σήμερα. Όλη η αντίδραση των παικτών, με δυο απουσίες, ήταν πολύ σημαντική, αντέδρασαν σωστά και πίστεψαν στη νίκη στις κρίσιμες στιγμές του ματς».

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ανέφερε από την πλευρά του: «Σίγουρα περιμέναμε τη Σύρο, πιο δυνατή από το πρώτο παιχνίδι. Μας αιφνιδίασε στο πρώτο σετ αλλά ο Ολυμπιακός έχει μέταλλο, έχει ψυχή, γύρισε το σετ, το κατέκτησε, έπαιξε καλά στη συνέχεια και πήρε τη νίκη.

Χαλαρώσαμε λίγο στο τρίτο σετ αλλά στο τέταρτο σετ δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης, όπως φάνηκε και από τη διαφορά και πήραμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει βάθος πάγκου, μπορεί οποιοσδήποτε παίκτης να παίξει στην βασική εξάδα, το δείξαμε αυτό σήμερα και στόχος μας τώρα είναι ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ, την Παρασκευή».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας