Ανδρεόπουλος: Δεν αξίζαμε να νικήσουμε

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν άξιζε να πάρει τη νίκη κόντρα στην καλύτερη Κηφισιά. 

Ανδρεόπουλος: Δεν αξίζαμε να νικήσουμε

Η Κηφισιά απέκλεισε από τα προημιτελικά τον Παναθηναϊκό με σκορ 2-1, κάνοντας την έκπληξη και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των ημιτελικών.

Η εφετινή χρονιά για τους «πράσινους» σταμάτησε... απότομα με τον τεχνικό του, συλλόγου Δημήτρη Ανδρεόπουλο να παραδέχεται πως η ομάδα τους δεν άξιζε την πρόκριση ενώ τόνισε πως το συγκρότημα του δεν είχε την απόδοση της κανονικής περιόδου. Αναλυτικά όσα είπε: «Σήμερα δεν ήμασταν καλοί και δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν αξίζαμε να νικήσουμε.

Για εμάς ήταν μία χρονιά που δείξαμε δυναμική κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου και αυτό το απέδειξε η τρίτη θέση που τερματίσαμε στην κανονική περίοδο. Από εκεί και πέρα δεν καταφέραμε σε αυτό το χρονικό σημείο να έχουμε την ίδια απόδοση για να πάρουμε ώθηση και να μπούμε στα ημιτελικά. Το θέλαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε».

Από την άλλη ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς αναφέρθηκε στο καλό σερβίς που είχε η ομάδα του αλλά και στην υποδοχή η οποία άντεξε παρά την πίεση των «πρασίνων». Αναλυτικά, δήλωσε: «Από την στιγμή που μπήκαμε στα πλέι οφ αρχές Μαρτίου, μας έφυγε ένα άγχος και ξεκινήσαμε να παίζουμε ελεύθερα.

Ξέραμε ότι το παιχνίδι της πρεμιέρας θα ήταν πολύ δύσκολο και γι'αυτό υπήρχε στο μυαλό μας στο δεύτερο στο Ζηρίνειο και το τρίτο σήμερα στην Κυψέλη. Η ομάδα σταδιακά έπαιζε όλο και καλύτερα. Ήμασταν πολύ καλοί στο κομμάτι σερβίς και μπλοκ και αντέξαμε στην υποδοχή την πίεση του Παναθηναϊκού. Δεν ήμουν βέβαιος ότι όλα αυτά μπορούσαν να γίνουν μέσα σε λίγους μήνες και οφείλω να συγχαρώ όλη την ομάδα γιατί στην αρχή παίζαμε για να σωθούμε και τώρα είμαστε στα ημιτελικά».