Ρατσιστικά συνθήματα στην Πυλαία, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ρατσιστική φραστική επίθεση στον παίκτη του Ηρακλή Φέργκιουσον και ο αγώνας διακόπηκε για ένα δεκάλεπτο.

Ρατσιστικά συνθήματα στην Πυλαία, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Στην Πυλαία γίνεται ο τρίτος και τελευταίος προημιτελικός της Volley League ανδρών, ΠΑΟΚ-Ηρακλής και ο νικητής θα προκριθεί στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Κηφισιά.

Στο 23-13 του πρώτου σετ ο Μπάιρον Φέργκιουσον κάρφωσε διαιτητής και επόπτης έδωσαν άουτ, ενώ ο παίκτης του Ηρακλή διαμαρτυρήθηκε ότι η μπάλα ήταν μέσα. Στην επόμενη φάση κι όταν τον αντικατέστησε ο λίμπερο, πήγε στον χώρο των αναπληρωματικών, όπου σύμφωνα με τον ίδιο και τον πάγκο του Ηρακλή δέχθηκε ρατσιστική φραστική επίθεση. Ο παίκτης από τις Μπαχάμες διαμαρτυρήθηκε έντονα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήταν στο κάγκελο, σε απόσταση αναπνοής, άρχισαν να βρίζουν έντονα, όπως και σε προηγούμενο ματς με τον Φοίνικα Σύρου.

Οι υπεύθυνοι του Ηρακλή ζήτησαν να κάνουν ένσταση για τα ρατσιστικά συνθήματα, αλλά ο διαιτητής Θεμελής τους παρέπεμψε στο τέλος του ματς, κάτι που προκάλεσε ένταση. Τελικά ο αγώνας συνεχίζεται με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 1-0 σετ.