Κόντρα στην ΑΕΚ... με φόντο τα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θέλει να επικρατήσει ξανά της ΑΕΚ στο Μετς (6/4, 17.00) και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της Volley League.

Κόντρα στην ΑΕΚ... με φόντο τα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης είναι έτοιμος να αναμετρηθεί για δεύτερη φορά με τους «κιτρινόμαυρους» με στόχο το 2-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά της Volley League. Η δεύτερη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (6/4) στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Μετς.

Ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ενόψει του αγώνα ο τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε: «Το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι τελείως διαφορετικό. Ο αντίπαλος θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, θα πιέσει από το σερβίς και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά».