Παϊσιάδης (ΤΑΠ ΠΑΟΚ): "Στους τελικούς θα φανεί η καλύτερη ομάδα"

Την άποψη ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά, όσον αφορά τον ανταγωνισμό και η καλύτερη ομάδα θα φανεί στους τελικούς της Volley League, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης

Παϊσιάδης (ΤΑΠ ΠΑΟΚ): "Στους τελικούς θα φανεί η καλύτερη ομάδα"

Αναλυτικά όσα είπε ο στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Arena FM 89.4:

«Έγινε ένα περιστατικό, στο τέλος του 3ο σετ, όπου κρίθηκε και η 1η θέση του πρωταθλήματος και ενώ οι ομάδες αλλάζουν τερέν, περνώντας η ομάδα πίσω από τον διαιτητή δέχτηκε κάποια αντικείμενα η ομάδα και μπήκα εγώ μέσα μαζί με τον κ. Τζήκα να πάμε την ομάδα στα αποδυτήρια και να μην ξαναζήσουμε ό,τι ζήσαμε πριν από δύο χρόνια με την εισβολή φιλάθλων. Ο κ. Κουντούρης μαζί με τον κ. Ταρνατόρο ήρθαν και ηρέμησαν την κατάσταση, ηρεμήσαμε το κλίμα και επανήλθαμε για να τελειώσει το παιχνίδι».

Για την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει ένα σημαντικό θέμα με τις αποφάσεις της διαιτησίας, ιδίως όταν τελειώνει και κρίνεται η 1η θέση με την υπέρβαση στον Ντίμα Φιλίποφ. Εκεί, λοιπόν, υπήρχε έντονη διαμαρτυρία από την πλευρά των αθλητών και δεν μπορούσε να δώσει ούτε το VAR λύση, που λειτούργησε για πρώτη φορά. Είναι μία φάση που αντικειμενικά έχει άποψη μόνο ο διαιτητής. Στην υπέρβαση δεν υπάρχει VAR, δόθηκαν τέτοια σφυρίγματα, τέσσερα σε σύνολο, υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο 18-13 υπέρ του ΠΑΟΚ δίνει μεταφορά στον Φιλίποφ και σε δύο φάσεις το κάνει ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, αλλά εκεί η μπάλα έπεσε κανονικά.

Από εκεί προέρχεται η όλη αντίδραση του ΠΑΟΚ. Ηρθε ένας διαιτητής χαμηλής κλάσης από τον Σύνδεσμο της Κεντρικής Ελλάδας και του είπα ότι δεν μπορεί να παίζει τέτοια παιχνίδια, γιατί τον καταπίνει η έδρα. Δεν είχε την προσωπικότητα αυτός ο διαιτητής για να παίξει αυτό το ματς».

Για την ανακοίνωση και την επίθεση στον κ. Ταρνατόρο και την απάντηση του αντιπρόεδρου του ΤΑΠ Ολυμπιακού: «Μετά από τέτοια κρίσιμα και μεγάλα παιχνίδια, γίνονται αυτά. Θα δούμε πού θα φτάσει αυτή η ανταλλαγή ανακοινώσεων. Φτάσαμε στο σημείο που κρίθηκαν όλα για την κανονική σεζόν. Φαίνεται ότι θα πάμε σε μία διαδικασία όπου θα ξεκινήσουμε με τον Ηρακλή με πλεονέκτημα και πιθανόν μετά με τον Παναθηναϊκό και πάλι πλεονέκτημα και μετά θα πάμε στους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Εκεί θα φανεί και το ποια ομάδα πραγματικά μπορεί να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι στόχευσε καλά στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, προσέθεσε ποιότητα στη ζώνη και στην υποδοχή. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορα μέσα για ν’ ανταποκριθεί».

Για το κύπελλο: «Έχουμε μπροστά μας και το κύπελλο στην Ιεράπετρα. Θα είναι και εκεί μία σημαντική συνάντηση στα ημιτελικά. Γενικά μπαίνουμε στη διαδικασία πολύ μεγάλων παιχνιδιών, που θα κρίνουν τους στόχους της χρονιάς. Χθες είχαμε και τον Σαφράνοβιτς μ’ έναν τραυματισμό στη μέση. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ αμφίρροπο το πρωτάθλημα για οποιονδήποτε είχε το πλεονέκτημα. Χθες είχαμε την ευκαιρία, αλλά δεν υπήρχαν προσωπικότητες διαιτητικές για να διαχειριστούν την έδρα».

Για το πώς τα καταφέρνουν οικονομικά τόσα χρόνια: «Υπάρχουν δύο άνθρωποι, ο κ. Κατσαρής και ο κ. Τσαλόπουλος, που είναι οι οικονομικές βάσεις. Το μπάτζετ του ΠΑΟΚ πλησιάζει το εκατομμύριο. Έχει πολύ μεγάλη οργάνωση και αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι αυτοί που βάζουν όλα αυτά τα λεφτά για να υπάρχει αυτή η ομάδα, που τα τελευταία πέντε χρόνια κάνει πρωταθλητισμό. Είναι η βάση όλης αυτής της προσπάθειας. Έχουν βάλει πολλά λεφτά για να υπάρχει αυτό το τμήμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξαναχάσει μέσα στον Ολυμπιακό και δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για την ήττα. Αλλά όταν κάποιος βάζει τόσα λεφτά, όπου θεωρεί ότι αδικήθηκε, υπάρχει μία αντίδραση που προέρχεται από όλη αυτήν τη διαδικασία».