Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1: Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα

Οι διαιτητές έγραψαν στον φύλλο αγώνα ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού έριξαν δυο τυρόπιτες στο τερέν.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1: Τι έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον ΠΑΟΚ και εξασφάλισε το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Volleyleague. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν μια μπουγάτσα για να πικάρουν τους φιλοξενούμενους. Το γεγονός καταγράφηκε από τους διαιτητές.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει: «Στο διάλειμμα μεταξύ 2ου και 3ου σετ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο δύο τυρόπιτες, οι οποίες διαλύθηκαν σε κομμάτια. Ο αγωνιστικός χώρος καθαρίστηκε, έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα και το 3ο σετ ξεκίνησε κανονικά. Στο τέλος του 3ου σετ και μετά την αλλαγή των γηπέδων, από την πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού πετάχτηκαν 2 κουτάκια αναψυκτικών άδεια.

Στο ίδιο χρονικό σημείο εισήλθαν στην πλευρά του ΠΑΟΚ 2 παράγοντες του ΠΑΟΚ (κος Παϊσιάδης και κος Τζήκας), οι οποίοι προέτρεψαν τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να φύγουν προς τα αποδυτήρια. Μετά την παρέλευση περίπου 3 λεπτών, οι παίκτες επέστρεψαν, ηρέμησαν τα πνεύματα και το 4ο σετ ξεκίνησε κανονικά με 12 λεπτά καθυστέρηση. Μετά την λήξη του αγώνα οπαδοί του Ολυμπιακού άναψαν 4 καπνογόνα τα οποία σβήστηκαν άμεσα».