Ψάρρας: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό!»

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σάκη Ψάρρα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό ενώ οι «ασπρόμαυροι» υπέπεσαν σε αρκετά λάθη. 

Ψάρρας: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό!»

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού με 3-1. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Σάκης Ψάρρας στάθηκε στην ανταγωνιστική εικόνα της ομάδας απέναντι στους Πειραιώτες ενώ σχολίασε και τη χρήση του video check.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όλος ο κόσμος είδε τη διαφορά που έχει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με 2-1. Κρατάμε την τεράστια βελτίωση μας και όταν θα έρθουν οι αγώνες που θα κρίνουν τίτλους θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Ήμασταν εξόχως ανταγωνιστικοί μέχρι το τρίτο σετ και μπορώ να πω καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Τα λάθη μας ήταν αυτά που επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να κερδίσει.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βλέπει την τρομερή βελτίωση που υπάρχει. Η ομάδα πασχίζει και παλεύει κάθε πόντο και αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Όσο για το video check αλλά και την αυτοκριτική που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ, σχολίασε:

«Δε γίνεται να έχεις τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείς μόνο δύο φορές σε κάθε σετ. Ας πούμε ότι σήμερα ήταν δοκιμαστική η χρήση του και ας δώσουμε μία περίοδο χάριτος. Το video check μπήκε στη ζωή μας και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει. Το καλό θα ήταν να μην υπάρχουν λάθη όσο έχουμε το video check, αλλά σε παιχνίδια που έχουν τέτοια ένταση, είναι λογικό να συμβαίνουν και αυτά. Πρώτα όμως πρέπει να κοιτάξουμε εμείς τα δικά μας τα λάθη στο τρίτο σετ που χάσαμε το προβάδισμα, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά να κοιτάξουμε τα υπόλοιπα».