Με τον ΠΑΟΚ στον Ρέντη για την πρωτιά ο Ολυμπιακός!

Στόχος των Πειραιωτών για το σαββατιάτικο (23/3, 17.00, EΡΤ Sports HD) ματς με τους «ασπρόμαυρους» αποκλειστικά η νίκη, που θα τους εξασφαλίσει την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Με τον ΠΑΟΚ στον Ρέντη για την πρωτιά ο Ολυμπιακός!

Το τελευταίο του παιχνίδι στην κανονική διάρκεια της Volleyleague δίνει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός που υποδέχεται τον δεύτερο της κατάταξης ΠΑΟΚ, το Σάββατο (23/3, EΡΤ Sports HD) στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο.

Οι πρωταθλητές ολοκληρώνουν με το παιχνίδι αυτό τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μια στροφή πριν την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωνίου» αφού την 22η και τελευταία αγωνιστική θα κάνουν το ρεπό τους. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής ενόψει του κρίσιμου αγώνα:

«Kόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι ένα καλό παιχνίδι για πολλούς λόγους. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη για να φτάσουμε στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας και φυσικά επειδή θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια, ενώ αυτό το παιχνίδι μας δίνει πολύ υψηλό κίνητρο για να παίξουμε καλά μπροστά στους φιλάθλους μας».