Σταμάτησε ο Τζούριτς από την Πουατιέ, το σκέφτεται για κεντρικός

Οι ατυχίες δεν έχουν τελειωμό για τον Μίταρ Τζούριτς, που τραυματίσθηκε και αποχώρησε από την Πουατιέ.

Σταμάτησε ο Τζούριτς από την Πουατιέ, το σκέφτεται για κεντρικός

Ο Μίταρ Τζούριτς έφυγε από τον ΠΑΟΚ για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη Γαλλία , στις 2 Μαρτίου έκανε την πρώτη καλή του εμφάνιση με 14 πόντους (12/25 , 2 άσους) κόντρα στην Τουρκουά , αλλά στις αρχές της περασμένης εβδομάδας υπέστη τράβηγμα στο χέρι .

Ο 29χρονος διεθνής μετά τις περσινές ατυχίες, τραβάει τα πάνδεινα και φέτος και ζήτησε να αποχωρήσει, παρά τις προσπάθειες του προπονητή της Πουατιέ να τον μεταπείσει.

Βρίσκεται πλέον στην Ιταλία και άρχισε αποθεραπείες , αφού ο τραυματισμός του είναι ελαφρύς, αλλά χρειάζεται πλέον ψυχολογική ανάταση, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια. Είναι πλέον δίπλα στη σύζυγο του Μαρτίνα Γκουίτζι που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί τους.

Ο Τζούριτς θέλει να είναι έτοιμος στις κλήσεις της Εθνικής, προκειμένου να παίξει το δεύτερο Ευρωβόλεϊ της καριέρας του. Στην πρώτη εμφάνιση του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σμύρνης ,το 2009 ήταν η μεγάλη αποκάλυψη της διοργάνωσης ως κεντρικός μπλοκέρ και σε ένα ματς είχε 9 επιτυχημένα μπλοκ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να τον δούμε και του χρόνου σε αυτή τη θέση, αφού πρώτο μέλημα του είναι πλέον να παίξει ανεξαρτήτως θέσης, κι αν επανέλθει υγιής στα γήπεδα, μπορεί να κάνει μια νέα αρχή.