Πρώτα ο Παμβοχαϊκός, μετά η Τρεντίνο για τον Ολυμπιακό!

Λίγες μέρες πριν από την ευρωπαϊκή μάχη με την Τρεντίνο, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Σάββατο (23/2, 18:00) στο κλειστό του Ρέντη τον Παμβοχαϊκό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volleyelague.

Πρώτα ο Παμβοχαϊκός, μετά η Τρεντίνο για τον Ολυμπιακό!

Οι μέρες για τον μεγάλο πρώτο ημιτελικό του CEV Cup με αντίπαλο την Τρεντίνο πλησιάζουν, όμως για τον Ολυμπιακό προηγούνται οι εγχώριες υποχρεώσεις καθώς φιλοξενεί το Σάββατο (23/2, 18:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τον Παμβοχαϊκό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volleyelague.

Η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα μετά τις 9 Φεβρουαρίου, όταν και αντιμετώπισε εντός έδρας τον Ηρακλή, αφού μεσολάβησε το ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και θα διεκδικήσει το Σάββατο την 44η διαδοχική νίκη του στη Volleyleague.

Παράλληλα το Σάββατο, θα διατίθενται από το εκδοτήριο του Ρέντη από τις 16:00, εισιτήρια για τον αγώνα με την Τρεντίνο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (26/2, 19:00).

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Τερβαπόρτι: «Μπορεί να περιμένει η Τρεντίνο»

Ενόψει του αγώνα με τον Παμβοχαϊκό, ο Φινλανδός πασαδόρος του Ολυμπιακού, Έμι Τερβαπόρτι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Κόντρα στον Παμβοχαϊκό θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλές ομάδες, όπως φαίνεται και από τη βαθμολογική της θέση και πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα. Το ματς με την Τρεντίντο μπορεί να περιμένει, αφού πρώτα οφείλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Παμβοχαϊκού».