Νέος τεχνικός της ΑΕΚ ο Φλαούνας - Δρίκος: «Δεν τήρησαν τις συμφωνίες»

Ο 48χρονος είχε οδηγήσει την ΑΕΚ στον μοναδικό της τίτλο στο βόλεϊ ανδρών το 2014. Τι είπε ο Δρίκος για την αποχώρησή του από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Νέος τεχνικός της ΑΕΚ ο Φλαούνας - Δρίκος: «Δεν τήρησαν τις συμφωνίες»

Ο Ακης Φλαούνας, που έχει βάλει την υπογραφή του κάτω από τον μοναδικό τίτλο της ΑΕΚ στο ανδρικό βόλεϊ, το League Cup «Νίκος Σαμαράς» το 2014, θα είναι ο νέος προπονητής στην «Ενωση» και ο τρίτος μέσα στη σεζόν μετά τους Νίκο Νεόφυτο και Σωτήρη Δρίκο.

Ο 48χρονος τεχνικός συμφώνησε με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, και τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Μάνο Μακρή, και πιάνει άμεσα δουλειά με συνεργάτη τον Κώστα Αγγελίδη, που παραμένει στη θέση του β' προπονητή.

Ο Φλαούνας είχε βγάλει τα... κάστανα από τη φωτιά τη σεζόν 2013-14, όταν ως υπηρεσιακός είχε οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο Final-4 που είχε γίνει στην Αλεξανδρούπολη.

Δρίκος: «Δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες»

Τη δική του διάσταση για το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ έδωσε ο Σωτήρης Δρίκος.

Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του στο volleynews.gr τόνισε πως είχε στείλει επιστολή παραίτησης στη διοίκηση από το πρωί του Σαββάτου (16/2), πρόσθεσε πως δεν θέλει να φορτίσει περισσότερο την κατάσταση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα χρεωθεί και τα προβλήματα που έχουν οδηγήσει το τμήμα σε αδιέξοδο.

Αναλυτικά η δήλωση του 50χρονου προπονητή:

«Από το πρωί του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου και νωρίτερα από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη έστειλα στην διοίκηση επιστολή που αναλύω τους λόγους της παραίτησης μου.

Εν συντομία και για να υπάρχει ενημέρωση του φίλαθλου κοινού στην επιστολή μου περιγράφω τις αδυναμίες στην υλικοτεχνική υποδομή, στα θέματα λειτουργίας και για τις εργασιακές σχέσεις και τις συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν.

Αφηνα επίσης ανοικτό το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας μας εφόσον η διοίκηση ήταν σε θέση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον εφικτό».