Πήγε στο γάμο, έχασε ο ΠΑΟΚ στο Βραχάτι

Ο Αμερικανός Γκάρετ πήγε στις ΗΠΑ για το γάμο της αδελφής του και ο ΠΑΟκ χώλαινε στην υποδοχή, με αποτέλεσμα την ήττα 3-1 από τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι.

Πήγε στο γάμο, έχασε ο ΠΑΟΚ στο Βραχάτι

Η απουσία του Γκάρετ στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το γάμο της αδελφής του, είχε ως αποτέλεσμα την ήττα του ΠΑΟΚ στο Βραχάτι, σύμφωνα με τον προπονητή του "Δικεφάλου" Σάκη Ψάρα, αφού ο Παμβοχαϊκός σημάδεψε με φλότινγκ σέρβις το λίμπερο Εφραιμίδη, καθώς και τους Γκόρτσανιουκ, Καπετανίδη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σάκης Ψάρρας είπε: «Η απουσία του Γκάρετ ήταν εμφανής. Υστερήσαμε στην υποδοχή και αυτό ήταν το σημείο που έκρινε το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πολλές αλλαγές σε όλο το παιχνίδι αλλά και πάλι δεν καλύψαμε τα κενά. Κοιτάμε μπροστά. Κοιτάμε το ματς με τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο την Τετάρτη στην έδρα μας, που το θεωρώ και το πιο σημαντικό μέχρι τα πλέι οφ. Ο Γκάρετ επιστρέφει την Δευτέρα στην Ελλάδα και θα τον έχουμε κοντά μας. Συγχαρητήρια στον Παμβοχαϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Ήταν καλύτερος και είχε περισσότερη ενέργεια από την ομάδα μου».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Μετά από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δοκιμάσαμε να αλλάξουμε την τακτική μας και να δοκιμάσουμε το τζαμπ σερβίς δεν είδαμε τα ανάλογα αποτελέσματα και έτσι γυρίσαμε πάλι την τακτική μας στα πέντε φλοτ σερβίς και στο μπλοκ άμυνα. Σε αυτά τα δύο σημεία κάναμε και τη διαφορά. Νομίζω πως και στο μυαλό των παικτών μου ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος. Όλοι οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, είχαμε καλό σερβίς και καλό μπλοκ και ήταν μία καλή νίκη που μας κρατάει ψηλά και μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ελέγχαμε τον αγώνα. Στόχος της ομάδας από την αρχή ήταν η πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Έχουμε ελπίδες και για πρώτη τετράδα και θα τις κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος. Όταν κερδίζεις τον ΠΑΟΚ σου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το γήπεδο ήταν γεμάτο και ο κόσμος χάρηκε μία μεγάλη νίκη».