Κρεούζης: «Ο Ολυμπιακός έχει βάθος πάγκου»

Ο προπονητής της Κομοτηνής, Ηλίας Κρεούζης, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του παρά την ήττα, κατόρθωσε να σταθεί ανταγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κρεούζης: «Ο Ολυμπιακός έχει βάθος πάγκου»

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκούρασε σε όλο τον αγώνα τους Πετρέα, Τερβαπόρτι και για διόμιση σετ τους Αλεξίεφ, Ραούβερντινκ, Σμιτ, με τον Καναδό να μπαίνει μετά το 1-2 και να «καθαρίζει» το ματς.

Ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, για εμάς είναι γιορτή να έχουμε τέτοιες ομάδες στην πόλη μας. Παρότι είχε ταξίδι μεσοβδόμαδα και ήρθε το πρωί αγώνα έδειξε την ποιότητα και το βάθος που διαθέτει. Εμείς κρατάμε το τρίτο σετ γιατί ενώ ήμασταν μπροστά , ο Ολυμπιακός μας πίεσε και εμείς αντέξαμε και το κατακτήσαμε.

Εγώ δεν ψάχνω δικαιολογίες , ακόμα και τώρα παίξαμε χωρίς τον Μαρούλη αλλά τον αντικατέστησε επαξια ο Δαλδαβερένης. Ο Ρουσλάν δεν είναι ακόμα έτοιμος και έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα . Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ο κεντρικός της Κομοτηνής Χριστόφας Νίκος δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο βάθος πάγκου και διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Εμείς πήραμε ένα σετ, βγάλαμε θετικά συμπεράσματα παρότι παίζαμε χωρίς τον βασικό πασαδόρο, αν και ο Δαλδαβερένης τα πήγε πολύ καλά, καταφέραμε να πάμε πολύ καλά ιδιαίτερα μετά την προσθήκη του Ρουσλάν».