Αποχαιρέτησε πέντε παίκτες ο Φλοίσβος
Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους με πέντε αθλητές.
Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους με πέντε αθλητές. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Νίκο Μελλέ, Τάσο Σωνάκη και Μίλτο Τσαρκάτογλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Λύση συνεργασίας με τους Παπαδόπουλο Παναγιώτη, Χαραλαμπίδη Δημήτρη, Μελλέ Νίκο, Σωνάκη Τάσο και Τσαρκάτογλου Μίλτο.
Το ΤΑΑ ΑΟ Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου Members Paron ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους Παπαδόπουλο Παναγιώτη, Χαραλαμπίδη Δημήτρη, Μελλέ Νίκο, Σωνάκη Τάσο και Τσαρκάτογλου Μίλτο.
Πρόκειται για αθλητές οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην πορεία της ομάδας μας στο χρονικό διάστημα που φόρεσαν την φανέλα. Ο επί διετίας αρχηγός μας Παναγιώτης Παπαδόπουλος, αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου τόσο στην προσπάθειά της στην Pre League, όσο και στις "μάχες" που έδωσε στο πρωτάθλημα της Novibet Volley League.
Εξίσου σημαντική ήταν και η προσφορά του Δημήτρη Χαραλαμπίδη, που πολλές φορές έμοιαζε αθόρυβη, αλλά ήταν πέρα για πέρα ουσιαστική, όπως κι εκείνη του Νίκου Μελλέ, που με τα σερβίς του "ταλαιπώρησε" τους αντιπάλους της ομάδας μας.
Το πάθος και η διάθεση "ξεχείλιζαν" πάντα από τον Τάσο Σωνάκη, ενώ ανάλογη ήταν και η εικόνα του Μίλτου Τσαρκάτογλου, όσες φορές κλήθηκε να συνεισφέρει στις "μάχες" των "μπλε".
Σας ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια στην καριέρα σας...